Donează online:

Peste 2500 de donatori au contribuit în mod activ la dezvoltarea proiectului nostru. Implică-te și tu! #united4heritage

_

Sponsorizează

Alătură-te în lupta de salvare a patrimoniului cultural al României.
Completează contractul de sponsorizare.

_

Redirecționează 3.5%

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către salvarea Băilor Neptun!

  1. Descarcă Formularul 230 apăsând butonul de mai sus;
  2. Completează-l cu datele tale personale la Secțiunea I și semnează-l la Semnătura Contribuabil. Nu este nevoie să completezi și suma, iar datele asociației sunt pre-completate.
  3. Trimite-l la sediul ANAF de care aparții cu domiciliul prin poștă cu confirmare de primire, prin curier sau depune-l direct la Registratura Administrației Financiare, până la 25 mai 2024.

Sau mai poți folosi una din următoarele modalități:
– ni-l trimiți prin poștă sau curier la: Bulevardul Take Ionescu complex ISHO clădirea A camera P3 Timișoara județul Timiș 400043
– îl depui online la ANAF prin SPV (Spațiul Privat Virtual), dacă ești înregistrat ca utilizator sau în portalul e-guvernare.ro dacă ai certificat digital calificat.

  1. Accesează https://redirectioneaza.ro/ și caută Asociația Locus.
  2. Completează Formularul 230 cu datele personale la Secțiunea I și semnează-l la Semnătura Contribuabil.
  3. Trimite-l la sediul ANAF de care aparții cu domiciliul (vezi listă mai jos) prin poștă cu confirmare de primire, prin curier sau depune-l direct la Registratura Administrației Financiare, până la 25 mai 2024.
_

Voluntariat

Suntem tineri, proactivi și contribuim la regenerarea comunităților prin proiecte ce au în centrul lor patrimoniul. Vino alături de noi! Avem nevoie de tot ajutorul tău, iar cum patrimoniul este al nostru, al tuturor, tot ce trebuie să faci pentru a ne ajuta este să completezi formularul de mai jos!