Direcționează 20% din impozitul pe profit pentru Băile Herculane!

Ce vom face cu ajutorul contribuției tale?

Continuăm să transformăm în bine stațiunea Baile Herculane.

20%
01.

Descarcă:

Descarcă contractul de sponsorizare de mai jos, completează cu datele firmei tale și virează suma dorită către Asociația Locus până la data de 31 decembrie!

02.

Trimite:

Ulterior, trimite către sediul Asociației noastre contractul în două exemplare, semnate și ștampilate, iar noi îl vom returna către tine în cel mai scurt timp posibil.

Asociația Locus

Bulevardul Take Ionescu nr. 50 – 52, Complex ISHO,
clădirea A, parter, Timișoara, județul Timiș, 300043

03.

Declară:

NU UITA!

Adiacent contractului de sponsorizare, trebuie să transmiteți către ANAF Declarația 107 aferentă anului în care ați înregistrat cheltuielile respective, până la data de 25 martie inclusiv a anului următor, pentru companiile plătitoare de impozit pe profit și până la data de 25 ianuarie inclusiv a anului următor, pentru microîntreprinderile care plătesc impozit pe venit.

04.

Dedu:

SPONSORIZARE DEDUCTIBILĂ

Conform Ordinului 1679/2022, dacă nu ați făcut deloc sponsorizări deductibile sau prin sponsorizările efectuate nu ați atins plafonul maxim stabilit prin lege (20% din impozitul pe profit dar nu mai mult de 0,75% din cifra de afaceri, respectiv maxim 20% din impozitul pe venit, pentru microîntreprinderi) aveți posibilitatea de a depune DECLARATIA 177 la ANAF, până la data de 25 decembrie 2023, prin care solicitați ca diferența de sponsorizare până la plafonul maxim, rămasă nealocată, să fie redirecționată către proiectele Asociației Locus.

Procedura este simplă! Semnează contractul de sponsorizare, precizând suma exactă. Ulterior, completează Declarația 177 cu suma respectivă și depune-o la ANAF. După procesare și verificare, în termen de 45 de zile, ANAF va vira către organizația noastră suma sponsorizată.